Try-out Op Sterk Water in Het Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Vijf mannen van de impro-cabaretgroep Op Sterk Water brengen zaterdag 11 oktober een try-out van hun nieuwe voorstelling in theater Het Barghse Huus.

Foto Merlijn Doomernik en BuroRust

Foto Merlijn Doomernik en BuroRust

Dit seizoen nemen de mannen van Nederlands beste impro-cabaretgroep het publiek mee op een ontdekkingsreis. Met snelle, intelligente, hilarische en muzikale improvisaties scheren ze langs de rafelranden van de fantasie, vissen ze naar de meest verbluffende verhalen en voeren ze het publiek in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Dat doen ze met een interactief decor, visuele gimmicks, scherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral met virtuoze improvisatie.

De voorstelling begint om 20 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316 – 22 35 20 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 17 euro inclusief één pauzedrankje.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.