Try-out Daglicht van Johan Goossens in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Johan Goossens geeft zaterdag 11 april in Theater Barghse Huus een try-out van zijn muziek- en cabaretvoorstelling Daglicht. De voorstelling begint om 20 uur.

Nederland, Amsterdam, 7 maart 20§4 Johan Goossens Foto: Merlijn DoomernikEigenlijk is het leven heel simpel. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is er geen kunst aan. De goede woning is gevonden, de partner aan de haak geslagen en je hebt een fijne tandarts op fietsafstand. Tijd om rustig achterover te leunen. Toch? Maar wat als dat moment niet komt? Wat als de tandarts je gebit vernielt en je partner op fietsafstand gaat wonen? Johan maakt het zichzelf veel te moeilijk. En waarom blijft hij lesgeven aan die lastige pubers? In Daglicht toont Johan je de wereld en sleurt je mee in zijn gedachten. Soms hard, dan weer poëtisch. Met hilarische en mooie liedjes.

Kaarten voor de voorstelling kosten 13,50 euro (incl. pauzedrankje) en zijn op werkdagen van 9 tot 12 uur te telefonisch bestellen via 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.