Toneelvereniging Amicitia speelt blijspel ‘Wie wordt oma?’

LOIL – Toneelvereniging Amicitia staat in februari weer op de planken met een vrolijk blijspel. De toneelvereniging speelt op zondag 3, woensdag 6 en zaterdag 9 februari het stuk `Wie wordt oma?´, waarin directeur Dunnema na een lange reis zijn huis aantreft in een complete chaos en geconfronteerd wordt met een paar ‘kleine’ verrassingen.

Als eerste is daar zijn ex-vrouw, die hem na 25 jaar weer terug wil. Vervolgens komt daar de vrouw van zijn boekhouder bij, op wie Dunnema heimelijk verliefd is. En dan blijkt ook nog eens dat zijn dochter en die onhandige nietsnut van een aanstaande schoonzoon een nieuwtje te melden hebben. Probeer dat maar eens uit te leggen aan je nieuwe vakantieliefde.

De voorstelling wordt gespeeld door Rob Balduk, Rosalien Branderhorst, Rudy van Onna, Corina de Kinkelaar, Marian Sloot, Cindy van Iersel en Niek Meister. De regie is dit jaar in handen van Martin Tiemessen. De uitvoeringen beginnen steeds om 20 uur en vinden plaats in sporthal de Zomp in Loil. De zaal is telkens een half uur voor aanvang open

De voorverkoop is inmiddels gestart bij De Papegaai, Fleur Boutique Le Pali en Beter in Vers Tonnie Diesvelt. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie staat op de website en Facebook-pagina van Amicitia.