Thema-avond ‘Zelfvertrouwen kun je leren’

REGIO – Kindercoaches Gelderland houdt maandag 11 juni de thema-avond ‘Zelfvertrouwen kun je leren’. De avond vindt plaats in de bibliotheek West Achterhoek in ’t Brewinc in Doetinchem.

Veel kinderen zijn onzeker of twijfelen aan zichzelf. Dat zie je als ouder aan kleine dingen in het dagelijks leven. Soms wordt het opeens heel zichtbaar als je kind iets spannends of nieuws moet doen, zoals beginnen bij een sportclub, op visite bij de nieuwe buren, hardop lezen in de klas of een spreekbeurt houden.

Misschien houdt je kind je een spiegel voor en herken je deze gevoelens. Waarschijnlijk gun je je kind meer zelfvertrouwen en ontspanning. Het is te oefenen; ze hoeven er niet hun hele leven last van te hebben. Ze kunnen zichzelf helpen en als ouder kun je daar een belangrijke rol bij spelen. Wil je weten hoe? Kom dan naar de thema-avond ‘Zelfvertrouwen kun je leren’.

De inloop is van 19 tot 19.15 uur. De avond duurt tot 20.45 uur. Opgeven kan via Bibliotheek West Achterhoek.Facebooktwittergoogle_plus