Thema-avond ‘Verlies van een naaste’ bij het Braamhuis

REGIO – Bij inloophuis het Braamhuis vindt maandag 23 november de thema-avond ‘Verlies van een naaste’ plaats. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeleen van den Hurk uit Duiven heeft een praktijk voor verliesverwerking. Zij begeleidt mensen om weer verder te gaan na het verlies van een geliefde. Op deze avond vertelt ze waar je tegenaan kunt lopen en wat je zou kunnen doen om weer verder te kunnen. Er is bovendien veel ruimte om eigen vragen aan haar te stellen.

In januari 2016 start het Braamhuis met lotgenotenbijeenkomsten, bedoeld voor mensen die een partner (of naaste) verloren hebben. De bijeenkomsten worden begeleid door Renske Hoekstra. Tijdens de thema-avond kan kennis met haar worden gemaakt.

Opgeven voor de thema-avond en lotgenotenbijeenkomsten kan via info@braamhuis.nl, 0316-332111 of 06–83109358.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.