Theater Barghse Huus opent met Blind Date

’s-HEERENBERG – De theaters in Oost-Gelderland trappen op vrijdag 29 september om 20.15 uur gezamenlijk het nieuwe seizoen af met een Blind-Date-voorstelling. Theater Barghse Huus in ’s-Heerenberg heeft een geheim programma voor zijn gasten in petto met muziek, film en theater.

Foto Peter van Tuijl

Het is inmiddels traditie dat de theaters in Oost-Gelderland bij de start van het nieuwe theaterseizoen een ludieke openingsactie houden. Deze actie is in het leven geroepen om het publiek weer op te warmen voor een nieuw theaterseizoen vol spraakmakende voorstellingen van divers pluimage. Theater Barghse Huus trakteert de gasten tijdens de Blind Date op een verrassende avond met korte previews van voorstellingen en activiteiten die komend seizoen gaan plaatsvinden.

De entree bedraagt 10 euro, inclusief een drankje. Kaarten voor deze avond zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.