Techniekdag de Liemers bij Müller European Truck en Trailer Care

REGIO – Techniekdag de Liemers vindt dit jaar op zaterdag 18 april plaats. Locatie is dit keer Müller European Truck en Trailer Care aan de Dijkgraaf 24 in Duiven.

Om in de toekomst te kunnen voldoen aan de vraag van de markt, is het belangrijk dat meer jongeren kiezen voor een technische studie. Doel van de Techniekdag is kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar de kans geven techniek te ontdekken. Deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen laten op de Techniekdag door middel van doe-activiteiten zien hoe leuk en breed techniek is. Alle aspecten en niveaus komen deze dag aan bod.

Deelnemen
Bedrijven worden van harte uitgenodigd hun bedrijf te presenteren aan de technici van de toekomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden als deelnemer kan via de website van de Techniekdag.

Techniekdag de Liemers wordt georganiseerd door VNO NCW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers. In de projectgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven, zoals Muller European Truck en Trailer Care, Liemers College, Technoplaza,  Installatiewerk Achterhoek Rivierenland, Kremer Installatietechniek, Welling Bouw|Onderhoud

De Techniekdag op zaterdag 18 april wordt gehouden tussen 10 en 16 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden als bezoeker is niet nodig.

Foto: De werkgroep Techniekdag.