‘t Peeske en trainer Eric Arentsen jaar langer door

BEEK – ‘t Peeske is met hoofdtrainer Eric Arentsen een contractverlenging van één seizoen overeengekomen. De trainer uit Rozendaal heeft na de zomer de selectie van de Beekse club uitkomend in de 4e klasse D, opnieuw onder zijn hoede.

Eric ArentsenDat doet hij samen met de technische staf bestaande uit Annuska van den Berg, Frans Smit en Bennie Nas. “Dat is een prachtige basis voor het volgende seizoen, de sfeer is goed en ze liggen uitstekend in de groep”, vinden de spelers. Ook het bestuur is blij met de verlenging. “Deze duidelijkheid geeft rust”, zegt voorzitter René Roes. “De trainer kan met staf en jonge spelersgroep verder bouwen aan de doorontwikkeling van het team, waarbij een stabiele vierdeklasser het doel blijft.”Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.