SV Loil trapt af met twee toernooien en Kick Off voor jeugd

LOIL – SV Loil heeft een vol weekend. Op sportpark ‘De Korenakker’ vinden de komende dagen twee toernooien plaats, voor de volleybal- en voetbaljeugd wordt er een Kick Off gehouden en zaterdagavond is er een Hawai Party.

Het sportieve feestweekend begint vanavond met de vijfde editie van de Veltins Pokal. Het deelnemersveld bestaat uit acht selectie-elftallen.  Met Angerlo Vooruit, SVGG en SV Basteom telt het toernooi ook dit jaar weer drie deelnemers die nog nooit eerder om de Veltins Pokal hebben gestreden. De andere deelnemers zijn het organiserende SV Loil, Sprinkhanen uit Nieuw-Dijk, MvR uit ’s-Heerenberg, VV Zelhem en VV Mariënveld.

VV Mariënveld speelt alleen op zondag en wordt op vrijdagavond vervangen door talentvolle spelers uit de A1 en het tweede elftal van SV Loil. Op de vrijdagavond zijn vanaf 19 uur de poulewedstrijden en op zondag vanaf 12 uur de wedstrijden om de Veltins Pokal in een winnaars- en verliezerspoule.

ING Vrouwen Beloftentoernooi
Op zaterdag 25 augustus vindt de vierde editie plaats van het ING Vrouwen Beloftentoernooi. Nieuwe gezichten dit jaar zijn Bayer Leverkusen, FC Köln en het Gelderse Jong Achilles. Deze dag wordt er om 13 uur ook een oefenwedstrijd gespeeld tussen de meiden onder 19 van SV Loil en Jong Ajax. Het meidenteam van SV Loil is dit jaar nieuw. Op een enkeling na heeft gehele MO19 elftal van FC Gelre van vorig seizoen de overstap gemaakt naar SV Loil.

Kick Off
Daarnaast hebben de oudste jeugdleden van SV Loil Volleybal en Voetbal de handen ineengeslagen om op zaterdag 25 augustus een Kick Off te organiseren met verschillende spellen. De jeugdleden worden tussen 16.15 en 16.45 uur verwacht. De Kick Off duurt tot 19.Facebooktwittergoogle_plus