Sportvereniging Margriet beloont vrijwilligers met cadeaukaart

DIDAM – Sportvereniging Margriet heeft een stempelkaart ontwikkeld om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor de vereniging. Wie de kaart vol heeft, krijgt een cadeaubon. Sponsor Primera de Moriaan waardeert de inzet van de vrijwilligers ook en verhoogt de waarde van de cadeaubon daarom met 10 procent.

Sportvereniging Margriet organiseert maandelijks turnwedstrijden in haar nieuwe Turn- en Sportcentrum Montferland. “Dit kan natuurlijk niet zonder de hulp van veel enthousiaste vrijwilligers”, vertelt Lisette Dijkman namens de vereniging. “Zo helpen vrijwilligers de avond voor de wedstrijd met het opbouwen van de tweede wedstrijdbaan en vervullen ze op de wedstrijddag zelf diverse taken.”

Om ze hiervoor te bedanken, heeft de wedstrijdcommissie van Margriet samen met bestuur de stempelkaart ontwikkeld. Voor elke bouwavond en het helpen tijdens de wedstrijddagen krijgen ze één of twee stempels. Een volle kaart is een cadeaubon waard. “Hierbij wordt een verdeling gemaakt op basis van leeftijd”, zegt Dijkman. Kinderen krijgen bij een volle stempelkaart bijvoorbeeld een Donald Duck of een Katrien van Primera de Moriaan cadeau.

“We hopen nog veel mooie wedstrijden te mogen organiseren. En daarmee nog veel cadeaukaarten te kunnen weggeven aan onze onmisbare vrijwilligers.”