Sponsorwandeltocht Het Kom-Fort levert ruim 4000 euro op

DIDAM – De sponsorwandeltocht voor Het Kom-Fort heeft maar liefst 4173,37 euro opgebracht. De toekomstige bewoners van Het Kom-Fort en hun ouders liepen woensdag 22 november een tocht van 30 kilometer voor het nieuwe Driestroomhuis om geld op te halen voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes van het huis.

Tijdens de laatste stop bij Tennisvereniging Didam werd er een groepsfoto gemaakt.

“Dit is een prachtig bedrag, waar we niet op hadden durven rekenen”, zegt Ludo Hageman, initiatiefnemer van de wandeltocht en vader van bewoonster Adriënne. “We willen alle sponsoren dan ook hartelijk danken voor hun steun en bijdrage aan het Kom-Fort.”

De 30 kilometer lange sponsorwandeltocht startte woensdag 22 november bij Driestroomhuis Droom in Elst. Onderweg naar Didam haakten steeds meer wandelaars bij de groep aan. De laatste lopers voegden zich op 2,5 kilometer voor Het Kom-Fort bij de groep. Deze laatste stop was bij Tennisvereniging Didam, waar de wandelaars hartelijk werden ontvangen door voorzitter Eric Jansen en zijn dochter Sanne.

“Na een korte rust en verfrissende consumptie hebben we met de gehele groep het laatste stuk afgelegd”, vertelt Hageman. “Op de bouwplaats ging de vlag in top van Het Kom-Fort, dat die dag het hoogste punt bereikte. Hier hebben we onder het genot van een hapje en drankje, mogelijk gemaakt door Albert Heijn en Buffet Service Didam, deze mooie en zonnige dag afgesloten.”Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.