Spinningmarathon voor Klaver4tocht in Aschwinhuus

AZEWIJN – In Azewijn wordt komende zondag een spinningmarathon gehouden. Doel is Wilco Thomassen te sponsoren voor zijn deelname aan de Klaver4tocht van Bergh in het Zadel, die van 9 tot en met 16 mei wordt gehouden.

berghinhetzadel logoDe 75 fietsers en 25 begeleiders leggen bijna 1400 kilometer af om zo geld in te zamelen voor het onderzoeksproject ‘Vierdimensionale bestralingstechniek bij alvleesklierkanker’. Dit onderzoek wordt gedaan door het AMC in Amsterdam. De opbrengst komt voor honderd procent ten goede aan het kankeronderzoek.

Wie wil kan Wilco ondersteunen door zondag van 15.00 tot 18.00 uur in het Ashwinhuus op de spinningbike te stappen en één, twee of drie uur te fietsen onder leiding van de instructeurs Ed en Marga. De deelnamekosten zijn voor één uur 12,50 euro, twee uur 22,50 euro of drie uur 30 euro.

Toeschouwers zijn van harte welkom om de fietsers aan te moedigen. Voor kinderen is er buiten een opblaasbare stormbaan. Steun Wilco met een donatie om zijn doel en dat van de andere deelnemers aan de Klaver4tocht van Bergh in het Zadel om van kanker een chronische ziekte in plaats van een levensbedreigende ziekte te maken.

Inschrijven voor de marathon kan nog via spinningazewijn@gmail.com. Toeschouwers kunnen meedoen aan een verloting met fraaie prijzen, zoals twee keer gratis entree voor de sauna, een weerstation en vrijkaarten voor de Graafschap.

Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.