Spannende actiekomedie en Japanse film in Filmhuis Didam

DIDAM – De spannende actiekomedie The Spy Who Dumped Me staat vanavond geprogrammeerd bij Filmhuis Didam. Op maandag 19 november draait The Third Murder, een Japanse film over recht en gerechtigheid. Beide voorstellingen beginnen om 20 uur.

Audrey en Morgan in The Spy Who Dumped Me.

The Spy Who Dumped Me gaat over Audrey en Morgan, twee beste vriendinnen in Los Angeles, die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering, Dit gebeurt als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belanden de twee middenin de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte, maar ook zeer charmante Britse agent.

In The Third Murder neemt advocaat Shigemori de verdediging van moordverdachte Misumi op zich. Aangezien Misumi bekend heeft en al eerder voor moord veroordeeld werd, wacht hem de doodstraf. Shigemori kan eigenlijk niet veel meer voor hem doen. Maar dan doen de getuigenissen van de familie van het slachtoffer en die van Misumi hem twijfelen aan de eerdere bekentenis van zijn cliënt.

Reserveren voor de films kan via de website: www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang van de film open.