Sjieke Bazen en Superzeroes openen Diemse kermis bij Jan&Jan

DIDAM – Didam viert het tweede weekend van oktober weer kermis. Bij Jan&Jan begint het feest op zaterdag 12 oktober met Sjieke Bazen en Superzeroes. Zondag staat zanger Kafke op het podium bij partycentrum Plok.

De mc- en dj-combinatie Sjieke Bazen (foto) breekt gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks ieder festival en iedere tent af. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie. Geboren feestbeesten gegoten in een sjiek jasje.

Superzeroes gaat terug naar de tijd van Hyves, TMF en MSN. De jongens van Superzeroes nemen de bezoekers mee in hun tijdmachine. Zanger Kafke is bekend van hits als ‘Springen’ en ‘Kermis tot Carnaval’. Hij staat zondagavond in partycentrum Plok.

Zanger Kafke.

Voor de kermismaandag is La Fuente geboekt. La Fuente heeft al op menig festival over heel de wereld gestaan. Op dinsdag 15 oktober, de laatste kermisdag, wordt er gestart bij Jan&Jan met dj, zanger en entertainer Henri van Vossen. Vanuit hier rijdt de Plokomotief in de middag naar Plok, waar Summerland, dJAMES en Roel Staarink zorgen voor de muzikale omlijsting.

Kaartjes zijn te bestellen op www.diemsekermis.nl. Kijk voor meer informatie en aanvangstijden op de websites www.janenjan.com en www.plok.nl.