Sinterklaasavontuur in Filmhuis Didam

DIDAM – In Filmhuis Didam draait vanmiddag om 13.30 en 15.30 uur uur de kinderfilm De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes.
de_club_van_sinterklaas_en_de_verdwenen_schoentjesIn dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld. Zou de uitvinder Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben? Kornee is nu speelgoedmaker, maar als kind werd zijn schoentje altijd – per ongeluk – overslagen. Nu heeft hij moepies gemaakt; speelgoedknuffels die doen wat hij zegt. Wil hij wraak nemen op Sinterklaas en laat hij daarom schoentjes leegstelen door zijn moepies? Als dat maar goed komt!

Een kaartje voor de film kost 6 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. Meer informatie staat op www.filmhuisdidam.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.