Romantisch drama Everything, Everything op zaterdag in Filmhuis Didam

DIDAM – Everything, Everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly. De film is zaterdag 16 en maandag 18 december te zien in Filmhuis Didam. Deze week is de vrijdagfilm naar de zaterdagavond verplaatst.

Everything, Everything is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus kunt geven? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten.

Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker als ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekstberichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Beide voorstellingen zijn om 20 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website www.filmhuisdidam.nl en kunnen vanaf een half uur voor de voorstelling aan de kassa worden opgehaald.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.