Rob Mos

Wie: Rob Mos (51), Loil
Met wie: Hilda en tweeling Nick en Liza
Werk: Eigenaar Nili bags & more. We ontwikkelen mooie collecties dames handtassen, produceren die in China en verkopen die hoofdzakelijk bij grootwinkelbedrijven in Duitsland en Oostenrijk.
Politieke partij:  LBM, plaats 4
Speerpunten: Ik zet me graag in voor mijn omgeving. Vanuit deze lokale betrokkenheid is ook mijn keuze voor Lokaal Belang Montferland ontstaan. Vier jaar geleden werd ik gepolst door twee landelijke partijen om voor hun kandidaat te zijn, maar ik vind dat juist gemeenteraadsverkiezingen veel meer voor de lokale partijen zijn. Die kunnen zonder enig ander belang of andere overwegingen gewoon direct beslissen. Dat spreekt mij aan, korte lijnen en duidelijke communicatie. Ik zeg wat ik denk en denk wat ik zeg.
Waarom: Mijn belangrijkste drijfveer om de politiek in te gaan is omdat ik de afgelopen jaren, in de rol als bestuurslid van SV Loil of als lid van onder andere Hart van Loil bij herhaling werd teleurgesteld in de huidige politiek. Aan de zijlijn blijven staan was voor mij geen optie, daarom wil ik zelf de handschoen graag oppakken en in de raad een ander geluid laten horen.