Ralph Gerritsen nieuwe prins van De Vrolijke Drammers

LOIL/NIEUW-DIJK – Ralph Gerritsen is dit weekend gepresenteerd als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers. Prins Ralph I koos Jeroen Schuurman en Waldo Wijnholts tot zijn adjudanten. Zij gaan onder het motto ‘’T is niet te geleuven’ het carnavalsjaar in.

De Vrolijke Drammers presenteerde haar nieuwe prins zoals gebruikelijk tijdens de pronkzittingen. Deze vonden dit keer echter niet in Loil plaats, maar in Nieuw-Dijk. De Loilse carnavalsvereniging moest uitwijken naar het buurdorp vanwege de brand in haar eigen residentie partycentrum Lara eerder dit jaar.

Het feest was er bij Steak’m echter niet minder om. Zowel vrijdag- als zaterdagavond kwamen zo’n driehonderd Loilse carnavalisten naar Nieuw-Dijk om het carnavalsjaar te openen. Eerst werd er afscheid genomen van Prins Niels (Rasing) en zijn gevolg, waarna de nieuwe prins bekend werd gemaakt tijdens de Gouden Scepter Awards. Deze werden gepresenteerd door Ronnie Loeters en Martijn Boerstal.

Verder waren er onder andere optredens van de diverse dansgardes en gaf ’s-Heerenbergenaar Daniël Schmitz als Willem Pieterse een buut.

Foto: Prins Ralf Gerritsen met links adjudant Waldo Wijnholts en rechts adjudant Jeroen Schuurman.