Pronkzittingen carnavalsvereniging De 11jes

NIEUW-DIJK – Carnavalsvereniging De 11jes houdt op 15 en 16 november haar pronkzittingweekend. Zaterdagavond neem Prins Mike 1e afscheid, zondagmiddag draagt Jeugdprinses Tatum 1e haar scepter over.

11jes pronkzittingZaterdagavond 15 november begint de pronkzitting bij Steak’m om 19.49 uur. Het publiek (16+) wordt deze avond onder andere verrast door enkele topatleten uit Nieuw-Dijk. Zij krijgen op een bijzondere wijze en hoog niveau gymnastiekles. Ook komt er een gynaecoloog uit het Slingeland Ziekenhuis die vol overgave over zijn vak vertelt en krijgen de Poolse bouwvakkers een momentje op het podium.

Van het Spookpaleis op de kermis worden de toeschouwers vervolgens meegenomen naar het rustige Meikamerbos, waar het er dit keer wild aan toe gaat. Verder wordt er een film vertoond, die net iets meer van het kerkdorp Nieuw-Dijk in beeld brengt dan verwacht. Tenslotte zijn er wat muzikale optredens en wordt uiteraard de nieuwe prins bekend gemaakt.

De jeugdpronkzitting op zondag vindt plaats in dezelfde residentie vanaf 13.41 uur tot ongeveer 16.30 uur. Steak’m wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot Hotel Snottebel. Piccolo Co en Mevrouw Zakdoek ontvangen de gasten, die deelnemen aan een zeer divers entertainmentprogramma. Naast muziek en dans zijn er verschillende voorstellingen. Voor de kleinste gasten is er onder andere een vertelpantomime en een minidisco. Prinses Tatum 1e neemt in het hotel afscheid na een mooi carnavalsjaar. Vervolgens wordt de nieuwe prins(es) ontmaskerd.

De kaartverkoop voor beide pronkzittingen is inmiddels geweest. Meer informatie is te vinden op de website www.11jes.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.