Pronkzitting De Dösvlègels met afscheid prins Pim

BEEK /LOERBEEK – Voor Prins Pim (Koenders) de eerste en zijn gevolg (foto) komt er op zaterdag 9 november een einde aan hun regeerperiode. Die avond vindt in ’t Heuveltje in Beek de pronkzitting van carnavalsvereniging De Dösvlègels plaats.

Tijdens deze avond ‘traejen wi-j um nog één keer deur’ en zijn er diverse buuts van artiesten uit het Vlègeldarp en optredens van Let’s Dance. De band Karakter zorgt voor het eerst voor live muziek tijdens de pronkzitting. Het programma begint om 19.41 uur en duurt tot ongeveer 23.11 uur. Daarna is er een afterparty in het café van ’t Heuveltje. Ook is er de mogelijk om na te borrelen in de grote zaal.

Kaarten
De afgelopen weken zijn de leden van de Raad van Elf en het bestuur van De Dösvlègels weer langs de deuren geweest om lidmaatschap- en donateurskaarten te verkopen. Voor iedereen die nog geen kaart heeft, is het op de pronkzittingavond alsnog mogelijk om tussen 18.49 en 19.22 uur een kaart te kopen in het café van ’t Heuveltje.

De grote zaal is geopend vanaf 19.11 uur. De entreeprijs is 8,50 euro. Op vertoon van de ledenkaart hebben (ere)leden gratis toegang. Donateurs ontvangen op vertoon van de donateurskaart 2 euro korting op de entreeprijs. Plaatsen kunnen tot en met maandag 4 november worden gereserveerd via www.dosvlegels.info. Hier is ook meer informatie over de pronkzitting en lidmaatschappen te vinden. Foto Dies Goorman