Pronkzitting carnavalsvereniging De Dösvlègels

BEEK /LOERBEEK – Voor prins Eddy de 1e en zijn gevolg komt er op zaterdag 11 november tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Dösvlègels uit Beek en Loerbeek een einde aan de regeerperiode. De pronkzitting vindt plaats in de zaal van ’t Heuveltje en begint om 19.41 uur.

Prins Eddy de 1e en zijn gevolg nemen zaterdag 11 november afscheid. Foto Dies Goorman

Naast het afscheid van de prins zijn er deze avond diverse buuts van artiesten uit het Vlègeldarp te zien en is er een optreden van Let’s Dance. Het programma duurt tot ongeveer 23.11 uur, waarna het feest wordt voortgezet met een afterparty in het café van ’t Heuveltje. Ook in de zaal kan er nog gezellig worden nageborreld.

‘t Heuveltje is deze avond al vanaf 18.49 uur voor de carnavalisten geopend. Iedereen die nog geen nieuwe donateurs- of lidmaatschapskaart heeft kan deze dan alsnog kopen in het café van de horecagelegenheid. De kaartverkoop gaat door tot 19.22 uur. Plaatsen kunnen tot en met 5 november worden gereserveerd via de website www.dosvlegels.nl. Op vertoon van hun ledenkaart hebben leden gratis entree. Donateurs ontvangen op vertoon van hun donateurskaart korting op de entreeprijs.