Proeven van De Bourgondiër op koopzondag Gilsing Herenmode

DIDAM/BEEK – Frank Hageman van Gilsing Herenmode in Didam en Gerard Thuijs van restaurant ‘De Bourgondiër’ in Beek slaan op koopzondag 8 april de handen ineen. Tijdens het passen van de kleding bij Gilsing Herenmode houdt ‘De Bourgondiër’ een proeverij in de winkel aan de Spoorstraat in Didam.

Frank Hageman (links) en Gerard Thuijs slaan de handen ineen op koopzondag 8 april.

De kledingwinkel is zondag van 12 tot 17 uur open. Het team van Gilsing Herenmode laat zijn klanten dan ook graag kennismaken met de nieuwste voorjaarsmode. “Dit seizoen is er heel veel kleur”, vertelt Frank. Blauw, groen en diverse roodtinten vallen gelijk in het zicht als je bij Gilsing binnen loopt. Een ruime collectie jassen en zelfs al bermuda’s met polo’s hangen klaar om gepast te worden. Het one-stop-shoppen houdt in dat je je combinatie compleet kan maken met bijpassende schoenen.

Tijdens het passen laat Gerard bekende en minder bekende vissoorten proeven aan het winkelend publiek. “Maar natuurlijk wordt er ook aan de mensen gedacht die niet van vis houden”, zegt Gerard. “Want dat is de kracht van ‘De Bourgondiër’ uit Beek.” De Bourgondiër is een buffetrestaurant waar de tafel de hele avond voor de gasten is gereserveerd.

Maak tijdens de koopzondag kans op een totaal verzorgd diner voor twee personen inclusief drank aangeboden door restaurant ‘De Bourgondiër’. Kom deze middag ‘proeven’ van de collectie en van de bourgondische verwennerijen bij Gilsing Herenmode aan de Spoorstraat 11 in Didam.Facebooktwittergoogle_plus