Prins Kevin 1e regeert over de Vrolijke Slörpers

DIDAM – Tijdens het jaarlijkse prinsenbal van CV de Vrolijke Slörpers uit Diedeldam in de Tabaksdeus hebben de Slörpers en Slörperinnekes hun nieuwe prins gepresenteerd. Na een hilarische act van drie gemeentewerkers in de plantsoenendienst kwam prins Kevin 1e (Loef) naar voren.

Prins Kevin 1e met zijn adjudanten Patrick Scheerder (links) en René Driessen. Foto R. van Wessel

Prins Kevin 1e met zijn adjudanten Patrick Scheerder (links) en René Driessen. Foto R. van Wessel

Samen met zijn adjudanten Patrick Scheerder en René Driessen heeft hij de taak om de Vrolijke Slörpers door de turbulente carnavalstijd heen te loodsen. Dat gebeurt onder het motto ‘Met Prins Kevin vóór in de stoet is dit jaar het carnaval ook weer goed’. De prins heeft er ook dit jaar voor gekozen om in de optocht met carnavalsvereniging De 11jes mee naar Diedeldam te trekken.

Tijdens het prinsenbal vond er ook een verbroedering plaats met CV ‘de Lange Rakkers’ uit Doetinchem. Zij waren met prins Kristiaan 1e (Walraad) ook in de Tabaksdeus aanwezig.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.