Plavei zoekt naam voor nieuw appartementengebouw Didam

DIDAM – Woningcorporatie Plavei vraagt inwoners van Didam en omstreken mee te denken over een naam van het nieuwe appartementengebouw aan de Kerkstraat in Didam. Plavei levert het nieuwe appartementengebouw met negen energiezuinige appartementen na de zomer op.

Het complex ligt midden in het centrum van Didam, tegenover de markthal. Omdat het gebouw zo centraal ligt, doet Plavei een oproep aan alle inwoners van Didam om mee te denken over een passende naam voor het gebouw.

Inzending
Inwoners van Didam en omstreken kunnen tot en met 20 augustus hun ideeën inzenden. Dit kan per mail via info@plavei.nl. Er kan ook een formulier aan de balie van het kantoor van Plavei worden ingevuld. Het adres is Kerkstraat 47 in Didam. Bij de inzending moeten enkele dingen worden vermeld: naam, telefoonnummer en een korte toelichting.

Een jury beoordeelt de inzendingen en maakt een keuze. De jury bestaat onder andere uit een lid van de Oudheidkundige Vereniging Didam en een nieuwe bewoner. Als de nieuwe naam is gekozen, kijkt Plavei of de naam in, op of bij het appartementengebouw wordt vermeld. De nieuwe naam wordt tijdens het opleverfeest na de zomer voor alle nieuwe bewoners, omwonenden en andere betrokkenen bekend gemaakt.