Plaatsen bespreken voor pronkzittingen d’Olde Waskupen

’s-HEERENBERG – Carnavalsvereniging d’Olde Waskupen houdt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november haar pronkzittingen. Dan wordt bekend wie er het komende jaar als prins mag regeren over Waskuupstad. Wie hierbij verzekerd wil zijn van een mooie plek, kan op woensdagavond 6 november een plaats bespreken bij café en zalencentrum De Gracht.

De uitgifte van de lootjes begint om 19.30 uur en aansluitend begint de Zaal- en Receptiecommissie met het bespreken van de plaatsen. Een plaats bespreken is verplicht voor beide avonden. Dit kan alleen met een toegangskaart. Deze moeten woensdagavond dan ook worden meegenomen.

Mochten bezoekers niet op 6 november aanwezig kunnen zijn en toch een kaart hebben voor één van de twee avonden, dan kunnen zij zich op de avond zelf melden bij de Zaal- en Receptiecommissie. De commissie wijst dan een plaats toe. Voor de jeugdpronkzitting zijn geen kaarten nodig en hoeft dus ook geen plaats besproken te worden.

Kaarten zijn nog te koop bij Kachelhöltjes Partypret, Resto de Bongerd, Bakkerij Dijkman of via de website www.waskupen.nl. Foto Marco Scheurink