Partycentrum en Cateringservice De Dèèl bruisend het voorjaar in

BEEK – Partycentrum en Cateringservice De Dèèl gaat bruisend het voorjaar in. Zo wordt op dit moment het café en terras opgeknapt voor het zomerseizoen. Vanaf mei kunnen gasten bovendien iedere donderdag genieten van Spareribs & Burgers.

“Ons café krijgt vanaf 30 april iedere donderdag en vrijdag de functie van eetcafé”, zeggen Marcel en Judith Beekman. “Hier bieden we de lekkerste spareribs en burgers. Daarbij staan topkwaliteit en versheid in combinatie met een eerlijke prijs voorop.” Op de kaart staan ook andere gerechten, heerlijke voorgerechten en desserts. Verder is er iedere week een ‘Chef Special. “Maar gasten kunnen uiteraard ook nog een feestje geven in ons café.”

Ook buiten de normale openingstijden denken Marcel en Judith graag mee over de mogelijkheden voor een diner, buffet of gezellige borrel. “Vraag naar de mogelijkheden en kom gerust een keer bij ons op de koffie. Wij helpen u graag!” Mail of bel voor meer informatie info@partycentrumdedeel.nl of 0316-531213.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.