Paasvuur Azewijn met muziek Pas-Op!

AZEWIJN – Carnavalsvereniging De Vossenjagers houdt zaterdag 15 april voor de zesde keer het jaarlijkse paasvuur aan de Passtraat in Azewijn.

Paasvuur fotoDe avond begint om 19.30 uur met paaseieren zoeken voor de kinderen. Ook is er voor de kinderen een springkussen aanwezig op het terrein. Om 20.30 uur wordt vervolgens het paasvuur ontstoken door Prins Rens de eerste en Jeugdprins Max de eerste. In de feesttent speelt de band Pas-Op!. De toegang is gratis, consumptiemunten zijn te verkrijgen aan de kassa. De gele munten van carnavalsvereniging De Vossenjagers zijn ook tijdens het paasvuur geldig.

Wie schoon snoeihout voor het paasvuur heeft, kan dit op zaterdag 15 april tussen 9 en 13 uur afleveren aan de Passtraat in Azewijn. Boomstroken en groen van coniferen worden niet ingenomen.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.