‘Optredens’ Michael Bublé en The Beatles in Filmhuis Didam

DIDAM – De maand maart staat bij Filmhuis Didam in het teken van de muziek. Elke week staat er een muziekfilm en concertregistratie op het programma. Zo is vrijdag 10 maart de Michael Bublé Tour Stop 148 te zien, draait er maandag 13 maart een muziekdocumentaire van The Beatles en dinsdag 14 maart de muziekfilm Young@Heart.

The Beatles: Eight Days a Week.

The Beatles: Eight Days a Week.

Wil je vooraan zitten bij een concert van Michael Bublé? Vrijdagavond vanaf 20 uur wordt zijn Tour Stop 148 in het filmhuis vertoond. Een must voor de fans.

In de muziekdocumentaire ‘The Beatles: Eight Days a Week’ gaat de Oscar-winnende regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de live optredens van de groep. De documentaire bevat ook een 30 minuten lang optreden van The Beatles in The Shea Stadium na de aftiteling. De documentaire begint om 20 uur.

Young@Heart is een hartverwarmende en verrassende film over een koor dat Jimi Hendrix, Sonic Youth, Nirvana, maar ook James Brown, de Pointer Sisters en Coldplay op zijn repertoire heeft staan. Bijzonder is dat de gemiddelde leeftijd van de club 81 is. De film draait vanaf 14 uur.

Een filmkaartje kost 7 euro. Vrienden van het filmhuis betalen 5 euro entree. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. De filmzaal is ook toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Kijk voor meer informatie op www.filmhuisdidam.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.