Opslagruimte te huur vanaf een euro per dag

DIDAM – Opslagruimte Didam is aan de Haaghweg 5 in Oud-Dijk begonnen met de verhuur van kleine opslagruimtes. Al vanaf één euro per dag kan er een ruimte worden afgehuurd. De ruimtes variëren van 1 tot 15 vierkante meter en zijn 2,60 tot 3 meter hoog. Ook grote bedrijven kunnen hun opslag kwijt. Hiervoor zijn ruimtes tot 300 vierkante meter beschikbaar.

Opslagruimte Didam (2) (640x426)“Er is steeds meer vraag van particulieren en kleine bedrijven naar een kleine en soms tijdelijke opslag voor bijvoorbeeld huisraad of verhuisdozen”, weet eigenaar Gerard Loeters. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we in een hal 22 afgesloten boxen gemaakt waar mensen hun spullen voor een korte periode kunnen opslaan. Particulieren kunnen de ruimte na drie maanden per maand opzeggen. De grote bedrijfsruimtes moeten voor minimaal een jaar worden gehuurd.”

De kleine ruimtes zijn dagelijks van 7 tot 22 uur te bereiken. Huurders krijgen een sleutel van de hal en van de eigen opslag. Verlichting is zowel in de hal als de opslag aanwezig. “Een ruimte van 1 vierkante meter is al voor 1 euro per dag te huur, inclusief BTW en verlichting”, zegt Loeters. “Hierin kunnen al gauw 20 tot 25 verhuisdozen worden gestapeld. Huurders betalen één maand in het voren, plus sleutelgeld en een maand borg.”

Naast de opslagruimte creëert Loeters ook een motorwinterstalling. In de stalling zijn druppelaars aanwezig, zodat de accu van de motor vol blijft. Verder staan er kasten waar de helmen en kleding in kunnen worden opgeslagen. Op het terrein aan de Haaghweg zijn er bovendien mogelijkheden voor geconditioneerde opslag. “Bedrijven of particulieren die tijdelijk een diepvries- en koelruimte nodig hebben, kunnen hier hun etenswaren kwijt. Ze hoeven voor die periode alleen de stroom te betalen.”

Voor meer informatie of vragen over de huurprijzen en –voorwaarden kan contact worden opgenomen met Gerard Loeters via 06-10 26 55 19 of g.loeters@hetnet.nl. Kijk ook eens op www.opslagruimtedidam.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.