Open huis vernieuwd Partycentrum De Dèèl

BEEK/LOERBEEK – Zaal ‘De Woag’ en de entree van Partycentrum De Dèèl in Loerbeek hebben een metamorfose ondergaan. Het resultaat van de verbouwing is zondag 23 november tijdens een open huis te zien.

2014 nieuw De DeelIedereen die belangstelling heeft, is van 16 tot 19 uur welkom om de nieuwe inrichting te bekijken. Zo heeft het geheel een andere kleur gekregen en zijn de wanden bekleed met leer. Verder is de zaal voorzien van nieuwe accessoires en kreeg ook de bar een andere uitstraling. “Er zijn verschillende zitjes met leren banken en met onze nieuwe mobiele leren schermen kunnen we in de zaal extra ruimtes creëren”, vertelt Judith Beekman.

Gasten worden zondag 23 november ontvangen met een kop koffie, thee en een drankje. De keukenbrigade van De Dèèl bereidt ter plekke tapas & more, die uiteraard kunnen worden geproefd. De DJ’s Peter de Reus en Arthur Boekestein van P&A Unlimited zorgen daarbij voor de muziek. Daarnaast wordt er onder andere een aantal arrangementen gepresenteerd.

Partycentrum De Dèèl is gevestigd aan de Didamseweg 13 in Loerbeek. Voor meer informatie kan worden gebeld naar 0316 – 531213 of kijk op www.partycentrumdedeel.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.