Open dag bij Inloopcentrum de Plantage

’s-HEERENBERG – Inloopcentrum de Plantage houdt op zaterdag 11 april een open dag. Iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is, kan deze zaterdag van 10 tot 16 uur binnenlopen aan de Markstraat 9a in ‘s-Heerenberg.

Inloopcentrum open dag (599x640)Inloopcentrum de Plantage is een kleinschalige en laagdrempelige ontmoetingsplek voor inwoners van de gemeente Montferland, vanaf 60 jaar, met een hulpvraag. De dagbesteding is voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting en ondersteuning en wordt door deskundige begeleiders gegeven. Tijdens de open dag staan deze begeleiders voor de bezoekers klaar. Bezoekers kunnen ook meedoen aan een prijsvraag en er wordt een historische film over ’s-Heerenberg vertoond.

Meer informatie over ILC de Plantage staat op de website www.ilcdeplantage.nl. Op de Facebook pagina staan ook regelmatig nieuwtjes over het inloopcentrum.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.