Nieuwe najaarscursus hardlopen en yoga

BEEK – YogaRunEvents start op 15 september een nieuwe najaarscursus hardlopen in combinatie met yoga. De cursus wordt gegeven op acht zondagen, vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning ’t Peeske in Beek.

Er wordt gewerkt met verschillende thema’s en digitaal huiswerk. Eén thema is de loopanalyse met videocamera om de looptechniek van de deelnemers onder de loep te nemen. Op deze manier ontvangen de deelnemers gerichte en essentiële feedback in een persoonlijk adviesrapport.

Naast ervaren lopers die aan hun techniek willen werken, kunnen ook beginners zich inschrijven. Er wordt onderscheid gemaakt in niveau. Het beginnersniveau is zeer toegankelijk. De ervaring leert dat deelnemers zonder conditie tot prima prestaties komen. De yoga en aandachtoefeningen zorgen ervoor dat iedereen lichamelijk sterker wordt en bewuster, waardoor de kans op blessures kleiner is en mensen meer ontspannen kunnen hardlopen.

De cursus wordt gegeven door hardlooptrainer Jeroen Reintjes en yogadocente Judith Reuling. De trainingstijden zijn van 9.30 tot 11.15 uur. Inschrijven kan via www.yogrunevents.nl. Bel voor meer informatie Jeroen Reintjes, 06-44037030 of Judith Reuling, 06-81432170.