Natuurtheater Zeddam heropent met dansshow DanCin

ZEDDAM – Nu de maatregelen rondom het coronavirus versoepelen, kunnen de activiteiten in Natuurtheater Zeddam ook weer starten. Op zondagavond 12 juli houdt Dansschool DanCin een klein uur durende dansshow met als thema ‘Holiday in Zeddam’.

Cindy Veurink van Dansschool DanCin: “Voor het kunnen gebruiken van het Natuurtheater tijdens de coronacrisis willen wij graag iets voor het Natuurtheater terug doen”, zegt Cindy Veurink van Dansschool Veurink. “Zowel de COOP Zeddam als drumband KNAP van harmonie KNA uit Zeddam werken belangeloos mee aan deze uitvoering. Dit met als doel om geld in te zamelen voor het natuurtheater.”

Jos van Schriek, voorzitter van de stichting Natuurtheater Zeddam is heel blij met dit initiatief. “Leuk om te zien dat de hulp, die we hebben geboden, erg wordt gewaardeerd.” De show vindt plaats onder de strikte richtlijnen van het RIVM. Daarbij wordt rekeing gehouden met de anderhalve meter afstand. “Dit betekent dat we helaas maar vijftig bezoekers mogen toelaten. Er is geen catering aanwezig om het aantal contactmomenten minimaal te houden. Bezoekers mogen dit keer op de tribunes hun eigen drankje nuttigen.”

Het theater wordt in een verrassende, feestelijke sfeer ingericht. Kaarten voor de voorstelling kosten 5 euro en zijn uitsluitend te koop via de website www.dansschool-dancin.nl.