Muzikale week in Barghse Huus met Queen en ABBA

’s-HEERENBERG – De film Bohemian Rhapsody is een groot succes en met meer dan één miljoen bezoekers de best bezochte film van 2018 in Nederland. Ook in het Barghse Huus blijkt de aantrekkingskracht van Freddie Mercury onverminderd groot en zijn er extra avondvoorstellingen ingelast op donderdag 10 en zaterdag 12 januari.

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, onder invloed van kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt daarmee de basis voor hun nalatenschap.

Kaarten voor de film kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar via www.iedereenwelcom.nl. De voorstelling van donderdagavond is inmiddels bijna uitverkocht. Voor zaterdagavond en de voorstelling van dinsdagmiddag 15 januari zijn nog wel voldoende kaartjes verkrijgbaar.

ABBA
Vrijdag 18 januari  kan er worden genoten van de grootste hits van ’s werelds bekendste Zweedse popgroep ooit: ABBA. In de theaterzaal van het Barghse Huus zorgt ABBA Tribute voor een avondvullende show. Ontelbare hits worden deze avond ten gehore gebracht. De laatste kaarten zijn te bestellen via www.iedereenwelcom.nl.