Muzikale middag met Paul Mulder voor senioren

’s-HEERENBERG – Welcom en de Protestantse Gemeente ’s-Heerenberg-Zeddam gaan in 2019 samenwerken aan verbinding en ontmoeting van 60-plussers uit ’s-Heerenberg en omgeving. Beide organisaties willen zo bijdragen aan een samenleving, waarin senioren kunnen meedoen, ontmoeten, inspireren en zelf ook een bijdrage kunnen leveren.

Op woensdag 20 maart is de eerste gezamenlijke activiteit en wordt er een muzikale middag verzorgd door Paul Mulder. Zanger en gitarist Paul Mulder zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en het dialect. In de liedjes wisselen ernst en humor elkaar af. Er worden uiteenlopende zaken bezongen zoals (on) mogelijke liefdes, de eeuwige strijd tussen de seksen, opa en oma en de jukebox.

Deze muzikale middag wordt gratis aangeboden aan de senioren uit Montferland (60+) en vindt plaats van 14.00 tot 17.30 uur in zalencentrum De Gracht in ’s-Heerenberg. Voor koffie, drankjes en een afsluitende broodmaaltijd wordt gezorgd.

Aanmelden kan via de Welzijnslijn van Welcom, 0316-292828 (tussen 9 en 12 uur) of welzijnslijn@welcommail.nl. Of bij Coby van Viegen van de Protestantse Gemeente ’s-Heerenberg-Zeddam, 0314-665509 of cobyhans@live.nl. Er is een maximum aantal deelnemers.