Muzikale Meat and Greet De Club bij HippeKoeien

DIDAM – De jubilerende muziekvereniging De Club geeft op 30 juni een concert bij melkveehouderij ‘De Fuik’ (HippeKoeien) van de familie Hupkes aan de Heesweg 1 in Didam. Het optreden begint om 15 uur.

Het programma is licht en het concert wordt in een ongedwongen sfeer gegeven. Ook het Spelenderwijsorkest, onder leiding van Edwin Rosmulder, laat van zich laat horen. Het optreden vindt plaats op een unieke locatie. Voor het publiek is er van alles te beleven en te proeven op de boerderij. Verder is er een streekproductenmarkt en is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de melkveehouderij van de familie Hupkes. Als afsluiting van de middag kan er worden aangeschoven bij de barbecue, die om ongeveer 17.30 uur begint.

Het concert van de 125-jarige muziekvereniging, de streekproductenmarkt en de rondleiding op de boerderij zijn vanaf 14.30 uur vrij toegankelijk. Wie mee wil doen aan de barbecue kan zich aanmelden via de website www.declub.org Dit kan tot uiterlijk zondag 23 juni. De kosten zijn 10 euro per persoon (exclusief drank).