Muzikale dialectmiddag in Natuurtheater Zeddam

ZEDDAM – In Natuurtheater Zeddam vindt zondag 1 juli een dialectmiddag plaats. Vanaf 14 uur is er een dubbelconcert van Henry Welling met Joop Wallerbosch en Joop Boxstart met John te Dorsthorst. De vier muzikanten spelen een mix van oude en nieuwe liedjes in het dialect en sluiten af met een gezamenlijk optreden.

Henry Welling (links) en Joop Boxstart.

Henry Welling en Joop Wallerbosch laten voor de pauze oude en nieuwe eigen geschreven nummers in het dialect horen. Er komen nummers als Kropsla Annie, De Zörgcentrum blues, Met de kont op de koebak en In de luwte voorbij, die samen met nieuw werk ook op de zesde cd van Henry Welling staan.

Joop Boxstart loopt na de pauze in sneltreinvaart op zijn bekende manier door de regio met liedjes, anekdotes, nonsens en humor. De winnaar van de Gelderse Kleiroze speelt samen met John te Dorsthorst, muzikant en producer van Studio A60 in Didam, die zijn sporen in de muziekwereld inmiddels ruimschoots heeft verdiend. De vier sluiten de middag in het zandgat van Zeddam af met een gezamenlijk set met hun bekendste hits.

Kaarten kunnen voor 8 euro worden gereserveerd via www.natuurtheaterzeddam.nl, maar zijn volgende week zondag ook verkrijgbaar aan de kassa.Facebooktwittergoogle_plus