Modellen gezocht voor modeshow ‘Model voor een dag’

DIDAM – Het evenement ‘Model voor een dag’ krijgt op zondag 14 april een vervolg. Hulp in Gelderland, organisator van de modeshow in Meulenvelden, is hiervoor op zoek naar modellen.

Modellen worden volledig verzorgd en in de watten gelegd door een team van kapsters, visagisten, een fotograaf en stylisten en krijgen een heuse catwalktraining om ‘s middags de modeshow te lopen. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk. Lamarique Damesmode, Gilsing Herenmode, Ros Schoenen, Hairfashion Marion, Brillehuus Didam en Linda Koster van Oriflame zorgen dat de modellen voorzien worden van de nieuwste voorjaarstrends.

‘Model voor een dag’ begint op 14 april om 13.30 uur. De modeshow wordt georganiseerd door Hulp in Gelderland. Deze organisatie biedt hulp en begeleiding bij het huishouden. Voor 14 april is ze op zoek naar modellen. Ken of ben je iemand die het verdient verwend te worden? Stuur een motivatie met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet mag worden naar info@hulpingelderland.nl.