Mix van humor en tragiek in film ‘Don’t Worry, he won’t get far on foot’

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait dinsdag 9 oktober de film ‘Don’t Worry, he won’t get far on foot’. Regisseur Gus van Sant maakt in deze film een heerlijk incorrect en prettig gestoord portret van een dwarsligger, met een fijne mix van humor en tragiek. Er is een voorstelling om 13.30 en 20 uur.

Na een wilde feestnacht belandt John Callahan voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons, de belangrijkste uitlaatklep voor zijn strijd tegen alcohol en het leren omgaan met zijn zware handicap. Fans roemen zijn zwartgallige humor, maar haters klagen over zijn gebrek aan politieke correctheid. Een luchtige film over een man die van zijn grootste kwetsbaarheid zijn sterkste eigenschap maakt.

Kaarten voor de film zijn te bestellen via de website www.iedereenwelcom.nl of een half uur voor aanvang van de voorstelling.Facebooktwittergoogle_plus