Midzomer Markt op terrein Markant Outdoorcentrum

BRAAMT – De Blije Markt en MaMa-Markt hebben er een broertje bij. Zondag 9 augustus wordt op het terrein van Markant Outdoorcentrum aan de Gildeweg 7 in Braamt de Midzomer Markt gehouden.

impressie foto braderieVan 12 tot 18 uur wordt er tal van producten en lekkernijen aangeboden. Zo zijn er stands met trendy mode, sieraden en accessoires, fairtrade-, biologische- en streekproducten, food & drinks en handgemaakte en vintage producten. Ook is er een workshop yoga.

Verder is de Midzomer Markt de plek om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten, te proeven van drankjes en ambachtelijke lekkernijen en te luisteren naar muziek. Kinderen kunnen er zich onder andere vermaken op de klimmuur. Meer informatie is te vinden op www.blijemarkt.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.