Met Zonnebloem naar Lüneburgerheide

DIDAM/ZEVENAAR – Zonnebloem regio De Liemers houdt 29 juni een vijfdaagse busreis naar de Lüneburgerheide in samenwerking met Krasreizen.

Celle.

Celle.

De reis is niet alleen voor haar eigen gasten bestemd, maar voor iedereen, die ondanks een lichte lichamelijke beperking, met een beetje extra zorg, aandacht en comfort toch nog zelfstandig op vakantie wil en kan. Ook mensen die geen lid zijn van de Zonnebloem zijn dus van harte welkom. Wie een rollator of opklapbare rolstoel wil meenemen, moet dat wel aangeven in verband met de beschikbare bagageruimte.
Deze extra verzorgde vakanties zijn vooral in trek omdat het aangepaste reizen zijn met een rustiger tempo en een eenvoudig, gezellig programma. De gasten verblijven in Hotel Tryp dat op slechts twee kilometer afstand van het historische centrum van Celle ligt.

Tijdens het vijfdaagse verblijf wordt onder andere een bezoek gebracht aan de Herrenhausgarten in Hannover. Ook kunnen de gasten genieten van een bootreis over de Wesel bij Nienburg en het orchideeënparadijs dat op de derde dag wordt bezocht. Op de slotdag, vrijdag 3 juli, wordt de vakantie afgesloten met een bezoek aan een textielmuseum, een koffietafel in Asten en het afsluitende diner bij restaurant Juffrouw Tok in Didam.

Opgeven voor deze reis kan tot 1 mei en de opstapplaats is het AC restaurant in Zevenaar. Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kan contact worden opgenomen met Sonja Speyers (Bestuurslid Activiteiten Zonnebloem regio de Liemers), telefoon 06-38756225 of 0316-540145 of met een vrijwilliger van de plaatselijke Zonnebloemafdeling. Zie ook www.deliemers.zonnebloem.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.