Met Bergh in het Zadel naar concert Barghse Jonges in Sittard

’s-HEERENBERG – De Barghse Jonges en Bad Habit geven op Hemelvaartsdag een live concert tijdens de Klaver4tocht als steun voor de renners van Bergh in het Zadel.

De Barghse Jonges afgelopen jaar in Köln.

De Barghse Jonges afgelopen jaar in Köln.

Plaats van handeling is de Markt in Sittard. Vier deze happening samen met de renners en laat je door Bergh in het Zadel vervoeren. Op 14 mei vertrekt er om 17 uur van de Peer in ’s-Heerenberg een luxe touringcar. Deze komt om ongeveer 19 uur in Sittard aan. Het concert begint om 20 uur. Na het optreden vertrekt de bus om ongeveer 23.30 uur weer richting ’s-Heerenberg, waar hij rond 2 uur aankomt.

De kosten zijn 25 euro per persoon, inclusief 4 consumptiemunten. Opgeven en betalen kan via www.berghinhetzadel.nl. Ga naar de pagina ‘acties voor BIHZ’, klik op ‘fietsen’ en vervolgens op ‘fietstocht 2015’, ga naar ‘aanmelden busrit’ en tenslotte naar de doneerknop. Vul het bedrag in voor het aantal gewenste plaatsen (per persoon 25 euro), je gegevens in en klik op ‘aanmelden’.

Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.