Meiden volleybalvereniging Victoria kampioen

DIDAM – Victoria MC is vorige week kampioen geworden in de 2e klasse en dit is uitbundig gevierd in Didam.

De volleybalsters van Victoria MC werden vorige week kampioen. Foto pr

De volleybalsters van Victoria niveau 5 werden onlangs kampioen. Foto pr

Uit tegen Reflex Duiven moest het team minimaal met 3-2 winnen om kampioen te worden in de 2e klasse. De eerste twee sets werden gewonnen, maar daarna werd de spanning te groot. Reflex kwam sterk terug en de setstand was weer gelijk. In de 5e set heeft Victoria het kampioenschap binnen gesleept. Coach Lex van Iersel werd hartelijk toegezongen door het team, waarna de meiden met de Plokkenkar door Didam gingen. Vervolgens was er een geweldig feest in sporthal de Muizenberg.

De jongens en meiden van niveau 5 en 6 werden een week eerder al kampioen. Dit werd vorige week zaterdag feestelijk gevierd met heerlijk drinken en eten en een rondtoer in de Plokkenkar door Didam. Iedereen kan terugkijken op een mooi kampioensfeest.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.