Meiden Galamaschool organiseren evenement voor jong en oud

’s-HEERENBERG – Drie meiden uit groep 8 van de Galamaschool organiseren samen met een talentcoach van Welcom twee gezellige bijeenkomsten voor jong en oud. De leerlingen gaan samen met de ouderen spelletjes doen, lekkere dingen bakken, slijm maken, leren Whatsappen en gewoon gezellig kletsen om elkaar te leren kennen.

“Wij doen dit voor het eerst en houden twee bijeenkomsten”, vertelt Roos Bouwman, één van de kinderen die het evenement organiseert. “Bij de eerste bijeenkomst is het de bedoeling dat de jongeren en ouderen elkaar wat beter leren kennen met hapjes en drankjes. Verder gaan we in tweetallen slijm maken en leren we de ouderen Whatsappen met hun kleinkinderen. Tijdens de tweede middag bakken we samen cupcakes en doen we dingen die ouderen graag willen.”

Jongeren die in groep 8 zitten of volwassenen die ouder zijn dan 60 jaar worden uitgenodigd om op de vrijdagen 22 februari en 8 maart aan te schuiven. De bijeenkomsten zijn van 15.30 tot 17 uur in het Barghse Huus aan de Willem van den Berghstraat 1 in ’s-Heerenberg. Deelname is gratis. De activiteiten zijn mede mogelijke gemaakt door een financiële bijdrage van het programma ‘Ik ben Geweldig’.

Aanmelden voor de Jong & Oud-bijeenkomsten kan via jongenoud2019@gmail.com of 06-83225564.