Mark Tuitert te gast bij MKB Montferland

DIDAM – Topschaatser Mark Tuitert is op dinsdag 9 januari te gast op de nieuwjaarsreceptie van MKB Montferland bij Jan&Jan in Didam.

Tuitert neemt de gasten mee in zijn wereld en vertelt wat hij als topsporter heeft geleerd van wat hij meemaakte. Hij legt uit hoe ondernemers ook het maximale uit hun talent kunnen halen. In de schaatswereld is er maar een klein verschil tussen eeuwige roem en een afgang door de zijdeur. Tienden van seconden maken of breken je. Maar verlies lijden betekent niet dat je een verliezer bent. ‘Zonder strijd geen overwinning’ is ook de titel van zijn biografie.

De nieuwjaarsreceptie begint om 20 uur. Gasten zijn vanaf 19.30 uur welkom. Na afloop van de presentatie van Tuitert is er nog een netwerkborrel. Meer informatie op www.mkbmontferland.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.