Liemerse Wieven Oavend in zaal Hendriks

LOIL – In zaal Hendriks in Loil wordt woensdag 1 oktober de Liemerse Wieven Oavend gehouden. Van 20 tot 22 uur presenteren diverse ondernemers uit de Liemers zichzelf.

Liona van Fleur Boutique Le Pali geeft regelmatig demonstraties en workshops. Ook in zaal Hendriks presenteert ze zichzelf.

Liona van Fleur Boutique Le Pali geeft regelmatig demonstraties en workshops. Ook in zaal Hendriks presenteert ze zichzelf.

De Liemerse Wievel Oavend is afgeleid van de lady’s nights. Mannen zijn dan ook niet welkom, uitgezonderd de standhouders. De ondernemers presenteren zichzelf en promoten hun producten onder andere door het geven van demonstraties.

Bezoekers worden verwelkomd met een Liemers Wievendrankje en krijgen daarnaast één gratis consumptie. Het entreebewijs is tevens een lotnummer, waarmee kans wordt gemaakt op verschillende prijzen aangeboden door de ondernemers. Na afloop van de avond ontvangt iedereen een leuk cadeau.

Kaarten voor de avond kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Café Zaal Hendriks, Zuivelhandel Tonnie Diesvelt, Oude Waal Pannerden, Giesen Schoenenmode Wehl en Fleur Boutique Le Pali.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.