Ledenvergadering schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk

NIEUW-DIJK – Schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk houdt vrijdagavond 21 april een ledenvergadering. De vergadering begint om 20 uur en vindt plaats bij Steak’m.

De agenda van de vergadering is zeer uitgebreid. Naast de standaard onderwerpen, als een terugblik op de diverse evenementen, de begroting en schutterskalender wordt ook de enquête rondom de datum van het schuttersfeest behandeld. Verder vraagt het bestuur de leden akkoord te gaan met de aankoop van een stuk grond achter de Meikever, aansluitend aan het schietterrein.

De status rondom de organisatie van het Bielemantreffen 2018 komt eveneens aan bod. Daarnaast worden de programma’s van de komende kringdag in Greffelkamp en het Landjuweel in Oud-Dijk in het weekend van 24 juni uitvoerig besproken.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.