Ladies Night met komedie Wat is dan Liefde in Filmhuis Didam

DIDAM – Op vrijdag 8 en maandag 11 november draait in Filmhuis Didam de komedie Wat is dan Liefde. De voorstelling op vrijdagavond is een exclusieve vertoning voor bezoekers van de Ladies Night in Meulenvelden.

In Wat is dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network.

Tot ze collega Gijs ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter.

De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Beide voorstellingen beginnen om 20 uur. Voor reservering op de vrijdagavond kunnen bezoekers terecht bij Linda.koster@hotmail.com of aan de balie van Burgers van Diem. Reserveren voor de film op maandagavond kan gewoon via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open.