Koopzondag Gilsing Herenmode met fotografe Dies Goorman

DIDAM – Bij Gilsing Herenmode in Didam is het zondag 30 september van 12 tot 17 uur weer koopzondag. Deze middag wordt de najaarscollectie in de spotlights gezet door het enthousiaste team. Maar ook de klant wordt op een fotogenieke manier ontvangen.

Fotografe Dies Goorman (rechts) lijst het team van Gilsing Herenmode in. Foto Dies Goorman

In de etalage is het werk van fotograaf Dies Goorman te zien en binnen worden klanten op de foto gezet. Wie wil kan deze middag in z’n nieuwe set op de foto worden gezet of worden ‘ingelijst’. Dies Goorman, winnares van de Wedisson award, komt deze middag de bezoekers informeren en vastleggen.

De collectie van Gilsing is warm van kleur; bordeaux, oker en diverse groentinten zetten de toon. De warme jacks en vesten zorgen dat de klant er deze winter warmpjes bij zit. De overhemden zijn er in een grote diversiteit aan printjes. En de slank gesneden jeans is echt een must-have voor de modieuze man.

Het team van Gilsing Herenmode toont de wintercollectie zondag onder het genot van een hapje en een drankje. Gilsing is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in DidamFacebooktwittergoogle_plus