Kledingactie schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk

NIEUW-DIJK – Schutterij St. Antonius houdt zaterdag 25 maart haar voorjaarskleding actie. De schutterij zamelt die dag kleding in die niet meer wordt gebruikt.

kledingactieDe kleding kan in Didam en Nieuw-Dijk voor 10 uur in gesloten zakken aan de weg worden geplaatst, waarna de schutters ze komen ophalen. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om de kleding zaterdag aan te bieden, kunnen de zakken afleveren bij H. Jansen aan de Wilhelminastraat 63 in Didam, telefoon 0316-531770 of bij I. ten Oever aan de Muurbloemstraat 9 in Didam, telefoon 0316-228850.

De kleding kan daarnaast het hele jaar door worden achtergelaten in de kledingcontainer van de schutterij op het schietterrein aan de Smallestraat in Nieuw-Dijk.

De kledingacties brengen wat extra geld in het laatje van schutterij St. Antonius om de jeugdleden van passende en traditionele kledij te voorzien.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.